Netværk

Kalundborgegnens Erhvervsråd faciliterer en række netværk for vores medlemmer. I netværkene får deltagerne værdifuld viden, sparring og inspiration. Både fra de andre deltagere i netværket og fra de oplægsholdere, der ofte er på dagsordenen.

Vi har mange netværk i Kalundborgegnens Erhvervsråd. Det er der én god grund til: Vores medlemmer oplever, at de giver værdi og de er derfor både velbesøgte og populære.
Nogle af netværkene er ’smalle og dybe’ som eksempelvis Netværket for Økonomiansvarlige eller LEAN-netværket.

Andre af netværkene er brede. Det gælder blandt andet Netværket for Ejerledere, der er for dig, der enten driver en mindre virksomhed med ansatte eller er leder af en afdeling. Det gælder også for netværket for Minivirksomheder og Iværksættere, som er for dig, der er alene om din virksomhed eller måske har en enkelt medarbejder og altså både er chef, sælger, vicevært og HR-ansvarlig.

B2B netværk

Netværk for Bymidteudvikling

Netværket for Bymidteudvikling er for dig, der driver virksomhed i en af bymidterne i Kalundborg kommune eller gerne vil til det.

Socialøkonomisk netværk

SØV er et netværk hos Kalundborgegnens Erhvervsråd, hvor vi i et tæt samarbejde med Kalundborg Kommune arbejder med udviklingen af de socialøkonomiske virksomheder, som hjælper på et menneskeligt- og samfundsmæssigt plan

Værket

Værket er et netværk for både aktive og pensionerede selvstændige erhvervsdrivende eller ledere af virksomheder.

Netværket for Minivirksomheder og Iværksættere

Netværket er primært for dig, der er iværksætter og eller har en mindre virksomhed med få ansatte. Deltagerne kommer fra alle brancher.

B2B netværk

B2B netværket er for alle virksomhedsdrivende, der interesserer sig for erhvervslivet i Kalundborg kommune.

Vil du videre mere 

Kontakt Erhvervskonsulent

Morten Hass Augustsen

40 73 50 85   |   mha@kalundborgerhverv.dk

Morten Hass Augustsen